Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί/ες επισκέπτες/τριες,

Σας καλωσορίζω στο διαδικτυακό χώρο του Ινστιτούτου Μελετών Ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας και Υποστήριξης της Αειφόρου Ανάπτυξης  “Lyseis.org”

Tolyseis.org είναι ένα Eλληνικό Ινστιτούτο για την έρευνα, την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα. Ιδρύθηκε το 2017 και είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός φορέας, που στόχο έχει την εκπόνηση μελετών και προτάσεων για τη βελτίωση του  παραγωγικού μοντέλου και της αναπτυξιακής πολιτικής της χώρας.

Πρωτοπόροι σε αυτή την προσπάθεια είναι νέοι και νέες με ακαδημαϊκές διακρίσεις, γνώση του εγχώριου και διεθνούς περιβάλλοντος και εργασιακή εμπειρία. Είναι Έλληνες και Ελληνίδες, που αγαπάνε την πατρίδα τους και θέλουν να συμβάλουν ουσιαστικά στη διαμόρφωση μίας νέας νοοτροπίας,όπου η ανταγωνιστικότητα, η καινοτομία και η εξωστρέφεια,συνδυάζονται αρμονικά με τον Πολιτισμό, την Παράδοση και την Ιστορία.

Το ανοικτό πνεύμα, η ομαδική δουλειά, και η συνεργασία με επιστήμονες, διανοούμενους,thinktank του εξωτερικού και συλλογικούς φορείς αποτελούν τον οδοδείκτη της λειτουργίας του Ινστιτούτου.

Πιστεύουμε στην Ελλάδα, ενώνουμε δυνάμεις, συνεισφέρουμε στην εθνική προσπάθεια. Και πάνω από όλα… Χρειαζόμαστε όλους, όσους θέλουν πραγματικά να προσφέρουν, έμπρακτα και δημιουργικά, σε ένα καλύτερο αύριο για τις επόμενες γενιές.

Με εκτίμηση
Πάρις Πάτσης